ISMI Agenda | 2024

Ook komend jaar bieden we onze leden een pakket aan activiteiten zoals events en opleidingen.
23 november 2022

Ook komend jaar bieden we onze leden weer een uniek pakket aan activiteiten om up-to date te blijven binnen het vakgebied Marketing at Retail.

 

Nieuw is dat dit jaar binnen het lidmaatschap alle activiteiten toegankelijk zijn voor één persoon. Een groot voordeel daarbij is dat het lidmaatschap is gekoppeld aan je organisatie en niet aan een persoon. Dat betekent dat ook je collega’s Masterclasses en/of Events kunnen bezoeken. Wil je zelf naar de Tweedaagse Shopper Marketing postbachelor en je collega naar Tweedaagse Joint Category Development postbachelor? Geen probleem. Dat valt allemaal binnen het lidmaatschap. Geen extra kosten dus!

 

Tevens zijn alle events gratis door 2 personen te bezoeken, zoals bijvoorbeeld Catch The Shopper 2024 of SMU Live. Wil je alle opleidingen en Masterclasses door 2 personen laten volgen kan dat natuurlijk ook. Dan geldt slechts een eenmalige, additionele lidmaatschap fee van € 650,-.

 

Check onze website ook voor blogs en cases van onze leden. Je kunt je nu al inschrijven voor alle opleidingen en events. 

 

Ook komend jaar delen we, ter inspiratie, wekelijks een blog (My Story), een case (My Work) en/of een MustSee van onze leden. Leden sturen deze blogs en cases pro-actief naar ons op zodat we eenieder te allen tijde up-to-date kunnen houden van wat er gaande is in retail.