Inschrijfformulier ISMI lidmaatschap.

Een lidmaatschap van ISMI is waardevol. Een lidmaatschap maakt het mogelijk om shopper marketing beter en sneller te integreren in je organisatie. We inspireren met o.a. de meest actuele en relevante blogs en best practices maar dragen onze kennis over via live events en academy. 

Vooral onze trendpresentaties, workshops en retail tours zijn populair onder onze leden. Een eenvoudige manier om gedurende het jaar met je team (!) weer even helemaal up-to-date te worden. In regel doen we deze trendpresentaties en workshops incompany en komen dus bij je langs, de retail tours zijn uiteraard op locatie. 

Een lidmaatschap van ISMI is inclusief! Dat betekent dat je als organisatie voor letterlijk ieder programma-onderdeel (zoals in de agenda) één persoon gratis mag afvaardigen. Voor komend jaar betekent dat dus...: 1x Euroshop, 1x Catch-the-Shopper, 1x SMU Live!, 1x Post-Bachelor Shopper Marketing Tweedaagse én 1x Post-Bachelor Joint Category Development Tweedaagse etc. 

Om één persoon naar ieder programma-onderdeel af te mogen vaardigen, geldt ons lidmaatschap van €1850,-. Wil je twee personen afvaardigen dan geldt het lidmaatschap van €2850,-

Ik meld ons graag aan als nieuw ISMI lid.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk te gebeuren uiterlijk 2 maanden voordat het lidmaatschap verloopt. Daarna wordt het automatisch 12 maanden voortgezet.