Shopper Marketing Tech

  • Duur: 1 dagdeel
  • Vorm: Masterclass
  • Docenten: Andy Austin
  • Kerndocent: Andy Austin
  • Kosten: €995,- voor niet-leden (incl. lidmaatschap)
  • Data:
    • Startdatum: 18 april 2024
    • Einddatum: 18 april 2024

Naarmate het retaillandschap blijft evolueren, is het omarmen van de nieuwste retailtechnologieën cruciaal voor succesvolle shoppermarketing. 

Door gepersonaliseerde ervaringen, verbeterde targeting en segmentatie, meeslepende technologieën, naadloze omnichannel-integratie en realtime gegevens en analyses te benutten, kunnen shopper marketeers overtuigende shoppermarketingcampagnes creëren die resoneren met shoppers en groei stimuleren. 

Locatie:

Deze masterclass vindt plaats in House of Rituals Amsterdam. Perfecte bereikbaarheid met zowel auto, als openbaar vervoer. 

Studieprogramma

In het snel evoluerende retaillandschap omarmen vooruitstrevende shopper marketeers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van retailtechnologie. Deze technologische innovaties verbeteren niet alleen de operationele efficiëntie, maar zorgen ook voor een revolutie in de marketingstrategieën voor shoppers.

In deze masterclass verkennen we hoe de nieuwste retailtechnologie shopper marketeers in staat stelt aantrekkelijke shoppermarketingcampagnes te creëren, klanten te betrekken en verdere  omzetgroei te stimuleren.

Een breed scala aan geavanceerde oplossingen die gebruik maken van opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), machinaal leren, big data-analyse, augmented reality (AR) en virtual reality (VR) passeren de revue. Technologieën die diepgaande inzichten verwerven in shoppergedrag en gepersonaliseerde ervaringen.

Een van de belangrijkste voordelen van retailtechnologie is de mogelijkheid om zeer gepersonaliseerde winkelervaringen te bieden. Door gebruik te maken van de kracht van AI en machine learning-algoritmen kunnen shopper marketeers enorme hoeveelheden shoppergegevens analyseren.  Door de voorkeuren en het gedrag van klanten te begrijpen, kunnen shopper marketeers hypergerichte promoties, gepersonaliseerde aanbiedingen en loyaliteitsprogramma's creëren die de betrokkenheid stimuleren en langdurige klantrelaties bevorderen.

Datagedreven besluitvorming is essentieel voor effectieve shoppermarketing. De beste shopper marketing technologie biedt retailers (near)realtime gegevens en geavanceerde analysemogelijkheden. Shopper marketeers kunnen zo het winkelgedrag monitoren, campagneprestaties volgen en bruikbare inzichten verkrijgen om marketingstrategieën te optimaliseren. Door gebruik te maken van data en analyses kunnen retailers trends identificeren, de effectiviteit van marketinginitiatieven meten en op data gebaseerde aanpassingen maken om het rendement op hun investeringen te maximaliseren.

Wil je ook deze masterclass volgen? Let op. Deze is wel Engelstalig.

Ik schrijf me in voor deze opleiding