Leitz kiest bewust – taking care of tomorrow

Leitz, onderdeel van Acco Brands, heeft een lange geschiedenis als het gaat om duurzaamheid. Met hun producten en processen zorgen ze ervoor zo min mogelijk impact op het milieu uit te oefenen. Dit heeft geresulteerd in certificaten, waaronder het Blue-Angel certificaat, de ISO 14001 certificering en het Forest Stewardship Councilcertificaat. Helemaal in deze lijn bracht Leitz verschillende productranges uit waarin duurzaamheid de hoofdrol speelt.
5 oktober 2022

Eén van deze milieuvriendelijke ranges is ‘Leitz Recycle’. Producten die klimaatneutraal en 100% recyclebaar zijn en gemaakt worden van een hoog percentage gerecyclede materialen. Deze range bestaat al sinds 2010, maar werd begin dit jaar in een nieuw jasje gestoken en uitgebreid met enkele nieuwe producten. Reden te meer om deze range onder de aandacht te brengen op de winkelvloer.

Om het milieuvriendelijke aspect door te trekken en zichtbaar te maken voor de klanten, is er voor gekozen om displays met milieuvriendelijk materiaal te gebruiken. Hierbij is Holbox de helpende hand geweest door het graspapier te introduceren. Dé perfecte keuze, want uiteindelijk worden meerdere ranges uitgerust met een graspapieren display.

Het design van de display is krachtig, doch vrij simpel waardoor het duurzame karakter goed tot uiting komt en de producten de aandacht trekken. Door gebruik te maken van het Sustainability ID kan de consument door middel van een QR-code de herkomst van de display á la minute raadplegen.

Holbox

Loperweg 8
6101 AE Echt
https://www.holbox.nl/