Holbox

Als internationaal en dynamisch familiebedrijf werken we vanuit de overtuiging dat we de harten van miljoenen shoppers willen raken door het creëren van creatieve en eigentijdse brand environments.

 

Verleden

Holbox is in 1976 opgericht door Jan Hol die van oorsprong scheepswerktuigkundige is. Na een aantal jaren te hebben gevaren vond hij zijn toekomst aan wal, waar hij begon met een eenmansbedrijf in bruine dozen. Een aantal jaren later startte hij met de productie van kartonnen displays. Inmiddels zijn we ruim 40 jaar verder en heeft Holbox kunnen uitgroeien tot een volwaardige partner voor gerenommeerde bedrijven.

Sinds eind 2016 is  Holbox Shop Direct ontstaan, de nieuwe telg van de familie en onderdeel van de Holbox Groep. Een webshop waar de creativiteit en passie voor karton zichtbaar wordt in unieke producten, zoals kartonnen meubels en uniek promotiemateriaal.

Heden

Het hoofdkantoor bevindt zich op een ideale uitvalsbasis in Echt, van waaruit België en Duitsland gemakkelijk te bereiken zijn. Holbox verzorgt het complete traject voor al het Point of Sale materiaal, van de eerste schets tot en met de productie en het transport van het product. Door het succes is dit uitgegroeid tot drie afzonderlijke takken: display, packaging en POS pakket, waarbij het ontwerpen en produceren van de displays de core business is. Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds met veel plezier en passie gerund door de familie Hol.

Toekomst

In de komende jaren wordt duurzaamheid en het verduurzamen van onze producten en processen steeds belangrijker. Het graspapier, dat voor een groot gedeelte uit groenafval bestaat, gaat bijvoorbeeld een grote rol vervullen en ook het aanboren van nieuwe bronnen is onvermijdelijk als we displays nóg efficiënter en duurzamer willen produceren. Onze planeet is belangrijk en wij willen onze steen bijdragen aan een beter milieu, op welke manier dan ook.

Zo krijgen papierrestanten uit het productieproces steeds vaker een tweede leven in de vorm van zogenaamde ‘Creative Waste’, waarbij de aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid niet te missen is. Nieuwe inzichten worden continue opgedaan, daar onze producten tegenwoordig internationaal verkrijgbaar zijn en we alsmaar groeien.

Holbox

Loperweg 8
6101 AE Echt

https://www.holbox.nl/