Retailhanden

Wij zetten ons graag iedere in voor mooie productpresentatie. Echter merken wij ook dat binnen onze branche de laatste loodjes het zwaarste voelen. Hoe fijn is het dan als je elkaar door de laatste loodjes heen kunt helpen en wij iets kunnen betekenen binnen ons vakgebied.
15 juni 2021

Daarom doen wij in de week van 19 April iets moois voor de Retail.

Wij zijn de helpende handen! Zo hebben wij een flyer ontworpen en uitgedeeld in de winkelstraten. Aan de hand hiervan hebben ondernemers zich ingeschreven waarna onze hulp een week lang geboden kan worden. Op de flyer kan een QR-code gescand worden waarna de site retailhanden.nl wordt geopend.

Wat is de boodschap?

Wat fijn dat onze collega je heeft gevonden en wat leuk dat je de link met de QR-code hebt gevolgd. We merken dat de laatste loodjes zwaar voelen. Ook ons werk is stilgevallen, daar waar we ons graag iedere dag inzetten voor mooie productpresentaties, is het met jullie wachten totdat de winkels weer normaal open zijn.

Heb je behoefte aan de helpende hand OF ken je iemand die er erg blij mee zou kunnen maken? Noteer er meteen bij waar we je mee kunnen helpen, zodat we vooraf al een idee hebben.

Hiermee helpen we in deze tijden de ondernemer door gratis onze dienst aan te bieden, op naar een hoopvolle toekomst!

PenR

De Corridor 21-E
3621 ZA Breukelen