PenR

Het converteren van Shoppers naar Klanten door het brengen van een unieke “Shopping Experience” voor Merken, Retailers en Verkooplocaties. Dat is waar we als Shopping Experience Professionals van P&R Visual Merchandising voor staan.

Vanuit ons kantoor in De Corridor in Breukelen wordt de zorg voor het VM-Beeld uit handen genomen. Van het uitrollen van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop en productie van de materialen en logistiek tot aan de uitvoering in de winkels. Het is Full Service en 100% ontzorgen. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op hun kernprocessen.

Ons eigen team van Etaleurs, Decorateurs en Stylistes met landelijke dekking maakt onze aanpak uniek. We kunnen de talenten laten uitblinken, ieder rond zijn eigen woonplaats. De kracht van een eigen team zorgt voor de juiste kwaliteit en opleiding binnen ons vakgebied.

We zijn trots op een strakke focus op de effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit van al onze services. Resultaat gedreven en transparant in onze aanpak delen we deze inzichten met onze opdrachtgevers. Op basis van deze inzichten en resultaten wordt actief nagedacht in het verder optimaliseren van de customer journey en daarmee ook het verkoopresultaat.

Als we het dan over een “journey” hebben, dan heeft dat ook betrekking op onszelf. Met bijna 20 jaar ervaring mag gerekend worden op “degelijk en betrouwbaar vakmanschap” in het vak Visual Merchandising. Als Klanten ambassadeurs worden en ervaringen delen is dat een extra bevestiging van het resultaat. Daar doen we het voor en zijn we trots op.

Shoppers staan geen dag stil en daarom wij ook niet.

PenR

De Corridor 21-E
3621 ZA Breukelen

https://www.penr.nl/contact/