Markteffect

Markteffect is preferred supplier op het gebied van marktonderzoek voor ISMI en haar partners. Onze teams in Eindhoven en Amsterdam ademen marktonderzoek. Als full-service marktonderzoekbureau zijn we gespecialiseerd in zeven verschillende onderzoeksgebieden en werken we oplossingsgericht, ondernemend en servicegericht. Volgens ons is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. Eén van deze specialismes is marktonderzoek voor de FMCG markt. 

 

Dankzij ons hardwerkende team hebben we de afgelopen jaren een flinke groei door mogen maken. Zo zijn we Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020 geworden en zijn we in 2020 en 2021 opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven. Maar ook ons team aan specialisten heeft zich het afgelopen jaar flink uitgebreid. Zo bestaan de teams uit Eindhoven en Amsterdam inmiddels samen uit ongeveer 100 man. 

Bij Markteffect verbinden we ons ook graag aan de sport. Zo zijn we ook in deze branche expert in het doen van marktonderzoek. Daarnaast beschikken we over een Business Room in het Philips Stadion. Hier kunnen we de wedstrijden van PSV bewonderen en op deze mooie locatie hebben we de gelegenheid om events te organiseren.

Specifiek in de FMCG markt voeren we bijvoorbeeld onderzoek uit naar de shopper decision tree, smaak- en concept testen, brand trackers, customer journey- en positioneringsonderzoeken.

Markteffect

Schimmelt 46
5611 ZX Eindhoven

https://www.markteffect.nl/