Markteffect

Markteffect is de preferred supplier op het gebied van marktonderzoek voor ISMI en haar partners. Onze gedreven teams in Eindhoven en Amsterdam ademen marktonderzoek. Als full-service marktonderzoekbureau hebben we ons gespecialiseerd in zeven verschillende onderzoeksgebieden en werken we altijd met een oplossingsgerichte, ondernemende, en servicegerichte benadering. Bij ons geloven we sterk dat elk onderzoek uniek is, wat betekent dat we ons volledig inleven in elke onderzoeksvraag die we tegenkomen. Een van onze specialismen ligt in marktonderzoek voor de FMCG- en Retailbranche.

Dankzij het toegewijde harde werk van ons team hebben we de afgelopen jaren aanzienlijke groei mogen doormaken. In 2023 heeft Markteffect, onderdeel van de ME Research Group, voor de tiende keer een FD Gazelle Award ontvangen. Daarnaast zijn we in 2020 uitgeroepen tot Marktonderzoeksbureau van het jaar en zijn we meerdere malen opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven. Ons team van specialisten heeft zich ook sterk ontwikkeld en uitgebreid gedurende de afgelopen jaren. Samengevoegd bestaan onze teams in Eindhoven en Amsterdam uit meer dan 120 experts.

Specifiek in de FMCG- en Retailbranche voeren we diverse onderzoeken uit, waaronder die naar de shopper decision tree, smaak- en concepttesten, brand trackers, customer journey- en positioneringsonderzoeken.

 

Dankzij ons hardwerkende team hebben we de afgelopen jaren een flinke groei door mogen maken. Zo zijn we Marktonderzoeksbureau van het jaar 2020 geworden en zijn we meerdere malen uitgeroepen tot FD Gazellen en opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven. Ook ons team aan specialisten heeft zich het afgelopen jaar flink ontwikkeld en uitgebreid. Zo bestaan de teams uit Eindhoven en Amsterdam inmiddels samen uit ruim 100 Research Experts.

Specifiek in de FMCG- en Retailbranche voeren we onder andere onderzoek uit naar de shopper decision tree, smaak- en concept testen, brand trackers, customer journey- en positioneringsonderzoeken.

Bij Markteffect verbinden we ons ook graag aan de sport. Zo zijn we ook in deze branche expert in het doen van marktonderzoek. Daarnaast beschikken we over een Business Room in het Philips Stadion. Hier kunnen we de wedstrijden van PSV bewonderen en op deze mooie locatie hebben we de gelegenheid om events te organiseren.

Markteffect

Schimmelt 46
5611 ZX Eindhoven

https://www.markteffect.nl/