Try&Buy met de pastaBAR®

Het concept van SPAR University, we verbinden de clicks en de bricks. Hier wordt duidelijk verbinding gemaakt tussen online en offline activatie via social media, de SPAR University app en instore communicatie op POS-materiaal en de LCD-schermen. De Grand’Italia pastaBAR® is dan ook ingezet onder het Try&Buy concept van SPAR University.

Deelnemende retail: Spar University

9 februari 2021

Grand’Italia kent een groot en gevarieerd assortiment met heerlijke kwalitatieve producten. De ideale inspiratiebron voor tal van recepten. Want, met Grand’Italia kan iedereen een Pasta Maestro zijn! Zo ook shoppers bij SPAR University. Zij maakten kennis met het Grand’Italia assortiment via de pastaBAR®.

De pastaBAR® maakt ook onderdeel uit van het BAR-concept®, waar eerder ook de tortillaBAR®, tostiBAR® en saladBAR® voor geactiveerd werden. Het doel? Het verstrekken van een on-the-go maaltijdoplossing. Zo spelen we actief in op de vervagende grens tussen food service en food retail: blurring. De shopper van tegenwoordig heeft namelijk steeds meer behoefte aan snel, makkelijk en flexibel consumeren. En een reguliere afprijzing? Die is binnen dit concept niet noodzakelijk.

De keuze is reuze

Het mechanisme achter de pastaBAR® is simpel: ontvang een gratis pasta to-go bij aankoop van één Grand’Italia pesto naar keuze! En de keuze, die is reuze. Zo kunnen shoppers kiezen uit verschillende soorten pasta, pesto, vlees of vis, groente, toppings én kaas. De pasta to-go wordt vervolgens voor je neus klaargemaakt; verser kan het haast niet!

Kijk voor al onze cases op https://www.youngperfect.nl/

Young Perfect

Takkebijsters 21
4817 BL Breda
076 520 29 33
info@youngperfect.nl