Modulaire shop-in-shop voor Lief Dier – Pets Place

De Virupa ontwerpstudio ontwikkelde in samenwerking met Virupa Display vanaf scratch een range ontwerpen en shop-in-shop presentaties om Lief Dier impactvol te positioneren op de winkelvloer. Om een goede en flexibele artikelpresentatie mogelijk te maken in alle winkelformats, moest deze modulair opgebouwd kunnen worden en aangepast kunnen worden aan verschillende thematieken en seizoenen. Dit vanzelfsprekend passend bij de eigen merkidentiteit en stijlelementen van Lief Dier.

Deelnemende retail: Pets Place

17 april 2021

De opdracht van Pets Place Boerenbond was om een shop-in-shop concept te ontwikkelen op basis van het reeds bestaande print magazine van Pets Place: Lief Dier.

In de uitvoering is gebruik gemaakt van diverse duurzame materialen als hout (MDF), schuim PVC en reboard evenals peesdoeken in aluminium doekframes die digitaal geprint zijn op verschillende digitale printers bij Virupa en vervolgens bewerkt. Makkelijk in elkaar te bouwen op de winkelvloer en aan te passen aan de verschillende winkelformats.

Virupa heeft zorg gedragen voor ontwerp, advies, bouwen van een prototype, de in-huis productie van deze complete shop-in-shop evenals de installatie en montage in de diverse Pets Place Boerenbond winkels in Nederland.

Virupa

Ambachtsstraat 1
7122 MP Aalten
0543 - 494400
info@virupa.nl