Nieuw hoogtepunt in de samenwerking tussen Rituals en Vlastuin

Rituals opende onlangs haar nieuwe brand experience store in Amsterdam: House of Rituals. De nieuwste instore technieken en oogstrelende interieur, gecombineerd met oog voor commercie, leverden een unieke en inmiddels veelgeprezen winkel op. Vlastuin is trots te hebben mogen bijdragen aan dit unieke project.

Locatie: Spui 10, 1012 PP Amsterdam

Deelnemende retail: Rituals

2 februari 2021

Ondanks dat het project midden in de coronatijd viel, is Richard Lems – director Format & Design van Rituals – enthousiast over het proces: “Tijdens het uitdenken van de instore oplossingen voor het House of Rituals project brak de coronacrisis uit. In samenwerking met Vlastuin en andere partners waren we gelukkig al ver met de ontwikkeling van diverse nieuwe instore oplossingen.”

Richard vervolgt: “Bij Vlastuin komt altijd alles samen. We hebben prima interieur- en lichtpartners, en Vlastuin fungeert optimaal als spil in het web. Ze hebben de expertise in huis om de diverse disciplines samen te voegen. Digitaal, techniek, interieur en licht, en niet te vergeten commercie! Daar zit echt hun kracht. Ook gaan ze graag de uitdaging aan om iets te ontwikkelen dat er nog niet is. Dan denk ik bijvoorbeeld aan de Ice Cube display die we voor de opening van House of Rituals hebben gemaakt.”

Het prachtige resultaat van de Rituals brand experience store is inmiddels te zien in Amsterdam. Helaas is deze nu tijdelijk gesloten i.v.m. de COVID19. Vanuit Vlastuin zijn we trots op de samenwerking met Rituals en overige partners zoals Hamers Totaal, Lichtplanners, First Impression en Harmeling.

Vlastuin

Guldenhoflaan 25
3743 AS Baarn
+31 (0)35 548 87 30
info@vlastuincdi.com