De Blokker Buurtbus

Nederland kleurt een stukje oranje, Blokker heeft namelijk een mini-Blokker op wielen ontwikkeld: de Blokker buurtbus. Deze kleinste Blokker winkel ooit brengt je de nostalgie van een SRV-wagen, maar dan in Blokker uitvoering. Met de Blokker buurtbus kan in elke buurt in Nederland een Blokker winkel voor één dag neergezet worden. Op deze wijze wordt extra aandacht gegenereerd voor het Blokker assortiment. Daar helpen wij als Young Perfect graag bij! Een mooie samenwerking tussen Blokker, Brand Junkies, Levanto en Young Perfect.

Deelnemende retail: Blokker

10 februari 2021

De Blokker buurtbus maakt zijn eerste verschijning tijdens de opening van de nieuwste Blokker winkel in Zandvoort. Niet enkel een feestelijke opening van deze winkel dus, maar ook zeker van de buurtbus! Voorbijgangers worden getrakteerd op een heerlijke oranje suikerspin en kunnen een kijkje in de bus nemen. Dit alles uiteraard op 1,5 meter afstand. In de bus ligt het zomerassortiment uitgestald dat ook ter plekke afgerekend kan worden. Ideaal voor de strandganger die zijn strandlaken vergeten is!

Feestelijke ontvangst

Bezoekers van de Blokker buurtbus worden via divers POS-materiaal gewezen op de net geopende Blokker op slechts 5 minuten lopen afstand. Zo is de oranje loper uitgerold, worden er flyers uitgedeeld, en maken wapperende beachflags en diverse strandattributen de sfeer compleet. De buurtbus staat namelijk pal aan de boulevard geparkeerd. Oranje gekleurde bewegwijzering stuurt shoppers de juiste kant op, waarna zij via een vrolijke ballonnenboog ontvangen worden bij de winkel. In alle rust kan dan ook het overige assortiment van Blokker worden bekeken.

Young Perfect

Takkebijsters 21
4817 BL Breda
076 520 29 33
info@youngperfect.nl