‘Het witte goud’ in Dé Aspergewinkel

Tijdens het aspergeseizoen 2017 strijkt Dé Aspergewinkel tijdelijk neer in hartje Den Bosch om iedereen kennis te laten maken met de wereld van het witte goud. Tot en met 25 juni kunnen bezoekers bij de winkel terecht voor dagverse asperges, kookgerei, receptenboeken, verse maaltijdpakketten, workshops en kookdemonstraties.
11 februari 2021

Vers gekochte asperges kunnen meteen worden geschild in de schilmachine en het winkelpersoneel staat klaar om alle mogelijke vragen over asperges te beantwoorden. Van bewaartips tot het delen van leuke feitjes en weetjes over dit oer-Nederlands product. Ook zijn er regelmatig proeverijen van aspergegerechten én van bijzondere specialiteiten zoals asperge ijs, asperge vlaaitjes en asperge wijn. 

Dé Aspergewinkel is een initiatief van ZON fruit & vegetables, in samenwerking met MAGGI, onderdeel van Nestlé. “Wij willen de consument graag inspireren over de Koningin der Groente, de asperge. Onder het motto ‘Beleef, Proef en Ontdek’ laten wij zien dat naast de traditionele gerechten ook andere verrassende combinaties mogelijk zijn. Zo weten mensen vaak niet dat asperges ook in de wok of op de BBQ kunnen worden bereid. Of dat er naast witte en groene asperges ook paarse asperges bestaan. Die laatste zijn overigens rauw het allerlekkerst!”, aldus Michiel Geraedts, Manager marketing en retail van ZON.

Media-aandacht

Dé Aspergewinkel heeft al veel media-aandacht gekregen, lokaal en nationaal. Omroep BrabantBrabants DagbladAGFShopper Marketing Update en nog veel meer. Ook het RTL Nieuws vindt Dé Aspergewinkel het bezoeken waard! In hun nieuwsuitzending van 3 april besteden ze aandacht aan de winkel. Hierdoor heeft Dé Aspergewinkel ruim 1,2 miljoen mensen bereikt.

RTL4 besteedt ook aandacht aan Dé Aspergewinkel in het programma Plezier & Passie, zaterdag 15 april om 16.30 uur en de volgende ochtend in de herhaling om 8.30 uur. Het culinair programma Nederland Proeft met presentator Winston Post en Lisa van Cuijk reisde ook af naar de winkel in Den Bosch. Bekijk deze aflevering 7 mei om 17.00 uur of in de herhaling op 13 mei.

Informatie

  • De officiële opening van Dé Aspergewinkel was op donderdag 13 april.
  • Dé Aspergewinkel op de Visstraat 14 in Den Bosch was geopend tot en met 25 juni, van dinsdag  t/m zondag.
  • Gratis kookdemonstraties door professionele kok van donderdag t/m zondag.
  • Gratis proeverijen op dinsdag en woensdag.

Young Perfect

Takkebijsters 21
4817 BL Breda
076 520 29 33
info@youngperfect.nl