Welkom bij Young Perfect Content Studio!

Een nieuw label dat niet zomaar uit de lucht komt vallen. De laatste jaren ontwikkelden we al veel vaker content voor opdrachtgevers.A-merkfabrikanten, vers-leveranciers en retailers vroegen ons regelmatig om met hen mee te denken. Wij hebben daarom al veel prachtig materiaal mogen maken. Young Perfect Content Studio, voor receptontwikkeling, foodfotografie, (how to) video’s, gamification, social content en grafische vormgeving. Content die past bij jouw merk en het communicatiemiddel waar het voor bedoeld is. Zowel offline als online.
8 februari 2021

Onze inhouse faciliteiten

Een moderne keuken bij iemand thuis of 3 verschillende kookstudio’s die aan te passen zijn d.m.v. keukenfronten en tal van decoratiemogelijkheden. Bij Young Perfect Content Studio is er altijd een keuken die past bij jouw merk en/of product. De kookstudio’s hebben voldoende werkruimte en zijn uitgerust met o.a. een professioneel fornuis, oven, koelkast en vriezer. Alle benodigde materialen zijn verder aanwezig. En zo niet, dan schaffen we het voor je aan!

Ook hebben we de beschikking over een grote collectie props, die voortdurend wordt aangevuld. Servies, keukentextiel, pannen, planten…. voor ieder wat wils. Specifiek stylingverzoek? Dat is ook geen probleem, wij zoeken net zo lang tot we de juiste touch te pakken hebben.

  • Kookstudio en fotostudio bij Young Perfect Content Studio
  • Keuken met drie verschillende stylingsmogelijkheden
  • Whirlpool apparatuur
  • Grote selectie props/styling items
  • Moderne woonkeukens op externe locaties

We zien je graag op www.ypcontentstudio.nl.

Young Perfect

Takkebijsters 21
4817 BL Breda
076 520 29 33
info@youngperfect.nl