Shoppers veranderen en Young Perfect beweegt mee, van future proof naar part of the future.

Young Perfect staat al jaren bekend als toonaangevend partner voor shopper marketing. In 1990 gestart met productdemonstraties en uitgegroeid tot hét toonaangevende bedrijf in Internationale, nationale en lokale omnichannel shopperactivaties. Als familiebedrijf is Young Perfect vanuit bevlogenheid en ondernemerschap verder ontwikkeld tot partner voor volwaardige integrale (retail)marketingcampagnes.
24 november 2022

Het retaillandschap en shoppergedrag is voortdurend in beweging. In deze tijden vol uitdagingen wordt de roep om creativiteit en effectiviteit steeds groter. Rendement van geïnvesteerde euro’s moet hoger en bereik moet direct omgezet worden in concreet resultaat.

Young Perfect kiest er voor om een bepalend onderdeel van de toekomst te zijn. Met een breder dienstenportfolio van datagedreven strategie & creatie, content ontwikkeling & productie tot effectieve activaties die klanten raken en (meetbaar) het verschil maken. En met impact door verbinding te leggen tussen retail, foodservice en horeca. In Nederland en België.

Vanaf nu ontwikkelt Young Perfect dus vanaf strategie en concept omnichannel experience campagnes. En creëert het waardevolle content in de vorm van recepten, fotografie en video voor online en social media. Plus creatieve activaties en experiences daar waar de shopper is. Met Eatertainment, het food & experience platform van Young Perfect, wordt inspiratie geboden aan een groot publiek, direct verbonden met de online koopknop.

Dit uitgebreidere dienstenpakket vraagt om een heldere positionering en nieuwe ‘verpakking’. Hier hebben we een nieuwe brand story en visual identity ontwikkeld om de nieuwe propositie consistent in alle communicatiekanalen kracht bij te zetten.

Young Perfect. Van food naar Fabulous