CoolPresentation en HL Display samen vooraan.

CoolPresentation is per 1 april overgenomen door HL Display, wereldmarktleider op het gebied van instore merchandising- en communicatieoplossingen. Door onze krachten met dit toonaangevende Zweedse bedrijf te bundelen, zijn we nog beter in staat onze klanten op een duurzame manier te helpen hun omzet te vergroten, shoppers te verleiden en afval te verminderen.
18 mei 2021

Sinds onze oprichting in 1997 zetten we retailklanten en merken vooraan met onze shelf management solutions. Dankzij onze spot on oplossingen, onze passie voor retail en transparante werkwijze zijn we in die tijd uitgegroeid tot een begrip binnen de Nederlandse retailsector. Nu, bijna een kwart eeuw later, zetten we een volgende stap die onze mogelijkheden nog verder verrijkt.

Het uitgebreide portfolio van HL in combinatie met ons hoge serviceniveau en sterke assortiment is volgens ons een winnende formule. We kunnen niet wachten onze klanten te inspireren met het brede scala aan nieuwe mogelijkheden in merchandising- en winkeloplossingen. We kijken ernaar uit om samen de winkelervaring van Nederlandse shoppers naar een nog hoger niveau te tillen.

Cool Presentation

Eurolaan 10
8447 SM Heerenveen