Pinchhitters

WIJ ZIJN PINCHHITTERS

Soms heb je spelers nodig die nog tijdens de wedstrijd het verschil kunnen maken. Die kansen creëren en direct presteren. Pinchhitters dus. Spelers die je altijd kunt inbrengen en overal leveren. Zij krijgen de handen op elkaar, het publiek op de banken. Breng ze in en ze scoren.

 

Echte pinchhitters hebben namelijk scoringsdrift. Net als wij. Pinchhitters is namelijk hét media-activatiebureau dat scoringsdrift brengt in jouw mediamix. Dat betekent dat wij jouw doelgroep activeren met media. Van TV tot telefoon, van social tot streamingdiensten. En dat doen we van conceptontwikkeling tot campagne-uitrol.

Ja, ik wil scoren met Media!

WANNEER GEBRUIK JE PINCHHITTERS?

Bovenal activeren wij merken én mensen via alle vormen van media. Daarvoor zijn we tenslotte een media-activatiebureau. Dus wil jij extra punten scoren in marketing? Of zoek je iemand om het mediaspel jouw kant op te sturen? Dan breng jij Pinchhitters in en scoren wij voor jou met;  

  • Concept, content & creatie
  • Mediastrategie & -inkoop
  • Doelgroepactivatie
  • Digital marketing
  • Locatie targeting

 En natuurlijk staan wij het liefst aan de start, maar als debutant kennen we onze plek. Geef ons het eerste vertrouwen en wij knokken ons vanzelf in de basis. Met het oog op jouw goals en vertrouwen in ons spel.

Tot je niet meer om ons heen kunt.

Pinchhitters

Kralingseweg 306
3066 RB Rotterdam

https://pinchhitters.com/