PPD. Print Point Displays

Wij zijn de meest toonaangevende partner voor effectieve instore communicatie, van startpunt tot eindrealisatie voor internationale merkfabrikanten en retailers. Dit kan variëren van een eenvoudige showcard tot een gecompliceerde display of zelfs een complete productintroductie. Alle denkbare combinaties van materialen (karton, kunststof, hout en metaal) zijn hierbij mogelijk. Als bedrijf dat vooruit kijkt, werken wij met respect voor people en planet. We hebben geïnvesteerd in een uiterst energiezuinig bedrijfspand en machinepark. En onze buitendienst rijdt in elektrische auto’s. We geloven sterk in de circulaire economie. We gebruiken UV-inkten zonder oplosmiddelen en werken bij voorkeur met recycled kunststof en karton. Ook met zorgvuldig gescheiden reststromen dragen we bij aan het hergebruik van materialen.

Van startpunt tot eindrealisatie.

Wij denken graag mee vanaf het eerste idee om instore communicatie middelen in te zetten. In alle fasen van het traject kunnen we je voorzien van adviezen en begeleiding. Van concept design tot aan uiteindelijke plaatsing op de winkelvloer. Onze instore experts adviseren welke middelen het meest geschikt zijn voor jouw project en het meeste effect garanderen om shoppers te verleiden. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daarnaast initiëren wij zelf ook nieuwe vormen van communicatie, technieken, materialen en mogelijkheden. Schroom nooit om onze expertise te gebruiken. In welke fase of voor welk project dan ook. We doen het graag.

Verrassende oplossingen

Bij instore communicatie draait het om aantrekkingskracht. Om het verleiden en activeren van klanten. Daarom vertalen wij de boodschap in een verrassende verschijningsvorm. Door intensieve samenwerking tussen onze instore experts en designers, presenteren wij wat technisch haalbaar is en aansluit bij de briefing, het budget en de look and feel van het merk. Wij denken vanuit de boodschap en het gedrag van de consument op instore communicatie. We gaan altijd op zoek naar de verrassing, uiteraard binnen de kaders van het budget en de merkidentiteit. Onze presentatie kan naar wens variëren van pennenstreek tot 3D design en van blanco prototype tot full colour geprint model. Daag ons uit.
 

Setting the standards

Toonaangevend op alle vlakken. We gaan altijd voor betaalbare topkwaliteit. Om dat waar te maken investeren we continu in materialen, mensen en machines. Zo beschikken we als een van de weinigen in onze branche over de machines en het vakmanschap om zowel hout, metaal, karton en kunststof te bewerken. Natuurlijk is het toevoegen van licht, geluid en beweging ook mogelijk als je product of boodschap daarbij gebaat is. De betaalbare topkwaliteit realiseren we door optimale efficiency en sensationeel lage faalkosten.
 

Dedicated partnership

​Onze service eindigt niet bij de productie. Het opzetten en afvullen van displays behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We verzorgen inslag, opslag, uitslag en transport naar iedere afnemer waar ook ter wereld. Met behulp van speciale software kunnen wij snel logistieke gegevens verstrekken over de aanlevering. Uiteraard voorzien wij alle omdozen van een logistieke sticker en de pallet van een keurige palletbrief. Wij ontzorgen je volledig. Dit kan doordat we een betrouwbare partner zijn met korte communicatielijnen, een strakke planning en een gedreven mentaliteit. Met alle disciplines in eigen huis garanderen we dat alles perfect de deur uit gaan en op de juiste tijd en plaats(en) wordt geleverd.

PPD. Print Point Displays

IJzerweg 51
5342 LX Oss

https://ppdinstore.com/