Opvallers

Wij zijn Opvallers!

Opvallers is het one stop fieldmarketing powerhouse dat rumour around your brand creëert met onderscheidende creatieve concepten, een excellente executie en de beste merkambassadeurs. Op gebied van creatie, productie, logistiek en realisatie heeft Opvallers alles in huis om merken op de meest uiteenlopende locaties tot leven te brengen. Pal naast het Centraal Station van Eindhoven creëren wij samen met ruim 30 vakidioten op kantoor en 750 Opvallers in het veld iedere dag weer succesvol rumour around the brand voor de mooiste merken van Nederland.

Visie: Life is live
Facebook, Pinterest, Instagram, allemaal fantastisch. Maar tandpasta gebruik je niet online. Je favoriete drankje drink je uit een glas en niet van je beeldscherm. Productbeleving vindt nog altijd in de echte wereld plaats. Zelfs de allerstoerste online activatie haalt het niet bij fysieke productervaring. Zien is geloven, maar beleven is verkopen. Life is live! Brandmanagers in heel Nederland begrijpen dat en weten dan ook al jaren de weg te vinden naar Opvallers.

Missie: Rumour around the brand
Of je nu de slager bent bij ons om de hoek of ‘s lands grootste biermerk, geen merk is te klein om indruk te maken. Opvallers bewijst dat keer op keer met onderscheidende creatieve concepten, een excellente executie en de beste merkambassadeurs. Opvallers creëert eerlijke aandacht voor merken en hun producten. Bij echte mensen, op echte locaties. Met een breinpositie bij de consument als resultaat. ‘Rumour around the brand’ noemen we dat.

Opvallers

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

+31 (0)40-78 200 11
info@opvallers.nl
https://www.opvallers.nl/