Bureau Basket

ALLE CREATIE, IEDERE ACTIVATIE

Of je nou een snoepmerk bent of start-up, een supermarkt of vleesvervanger; iedereen heeft klanten (nodig). Of shoppers zoals wij ze liever noemen. En wij weten waar en hoe je die het best kunt bereiken. Zowel offline als online, vanuit drie disciplines; creatie, activatie, data-optimalisatie. En dat voor zowel merken, als retailers én reclamebureaus. In iedere discipline zetten we jouw doelgroep centraal.

De shopper dus. Want om een doelgroep te activeren heb je shoppermarketing nodig. Geloof jij ook dat écht (campagne)resultaat in een winkelmandje hoort te liggen? Of als nieuwe order in je inbox? Dan heb jij met Bureau Basket je nieuwe strategische (sparrings)partner en creatieve studio gevonden. Een die ook nog eens alles voor je oppakt en uitvoert. En die al 5 jaar op rij door het klanten is beoordeeld als het nummer 1 activatiebureau van Nederland! Dat is pas lekker shoppen.

Creatie
Wij creëren sterke merken door ze zichtbaar te maken. Met creatieve concepten en doordachte designs die in het oog springen. Want om shoppers te binden, moet je beklijven. Dus van marketingcampagne en POS-pakket, van huisstijl tot herpositionering. Bureau Basket levert creatie die converteert!

Activatie
Wij activeren merken, consumenten en shoppers. Zowel offline als online en van winkelvloer tot winactie. Voor het beste resultaat werken we het liefst (een beetje) buiten de kaders. Middelenvrij de grenzen verleggen van wat kan en mag om te bereiken wat nodig is: resultaat.

Data-optimalisatie
Traceren, informeren en converteren... Het creëren van resultaat begint en eindigt met het optimaliseren van data. Door campagnes te koppelen aan slimme sales funnels tonen we continue op het juiste moment de juiste boodschap. Zoals met ons Smart Location Targeting Platform.

Bureau Basket

Vrije Geer 5
1066 EG Amsterdam

https://bureaubasket.nl/