Brompton Road

The Shopper Marketing Agency

We initiëren verandering in koopgedrag door nieuwe paden te bewandelen in het zich voortdurend ontwikkelende en concurrerende Retail- & Out of Home-landschap.

Brompton Road is in 2010 opgericht door Lieke Spapens en Jurgen Mohr en vernoemd naar de bekende winkelstraat in Londen waar Harrods te vinden is. Hét warenhuis waar het verleiden van shoppers tot kunst is verheven. Road is de mentale én fysieke ‘journey’ die de shopper volgt wanneer hij besluit een product of service te kopen.

Retail en Out of Home is overal.

Consumenten en shoppers zijn tegenwoordig goed geïnformeerd en zich zeer bewust van hun toenemende invloed. Het doet er dan ook niet toe wanneer, waar en via welk kanaal shoppers hun aankopen doen. Merken en Retailers zullen zich dan ook voortdurend moeten inspannen om deze ontwikkelingen bij te benen.

Daarom zijn we daar, waar consumenten en shoppers hun contacten leggen, onderhouden en hun ervaringen delen. Op deze manier verwerven we essentiële inzichten, die we omzetten in effectieve strategie, communicatie en activatie.

‘We help making shoppers’ lives easier and more enjoyable’ 

Brompton Road

KNSM Laan 65
1019 LB Amsterdam

+31 020 261 25 32
info@bromptonroad.nl
http://www.bromptonroad.nl

Vacatures