ISMI | On Tour | A.Vogel tuinen

A.Vogel Tuinen

7 mei 2024
13:00 - 17:00

Op 7 mei aanstaande zijn we te gast bij A.Vogel. 

A.Vogel is dé specialist in natuurlijke zelfzorgproducten. Zij zijn toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en zelfzorgproducten. De informatie die A.Vogel geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die zij leveren zijn puur.  A.Vogel helpt mensen op een natuurlijke manier gezond te blijven. Of weer te worden. Met heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. Waar nodig aangevuld met zelfzorgproducten die natuurlijk, veilig en hoogkwalitatief zijn. 

A.Vogel is offline te koop via de grote drogisterij formules: zoals Kruidvat, Trekpleister, Etos en DA en bij gezondheidswinkels zoals Holland & Barrett en Gezond & Wel. Daarnaast heeft A.Vogel distributie bij de grote foodretailers zoals o.a. AH en Jumbo. Het merk is ook verkrijgbaar via de online marketplaces van bovengenoemde partijen en diverse pure players. 

Tijdens ons bezoek aan A.Vogel krijgen we een unieke rondleiding in de A.Vogel tuinen met alle uitleg en waar we de basis van hun producten kunnen ervaren. Daarnaast zullen we die middag worden uitgedaagd om ons gezamenlijk te verdiepen in een shopper marketing casus die we in groepjes zullen gaan behandelen.

 Kortom een inspirerende, leerzame middag waarin we een bijzonder kijkje in de keuken krijgen bij A.Vogel, gezamenlijk een casus behandelen, we met vakgenoten sparren over ons vakgebied en afsluiten met een netwerkborrel.

Schrijf je snel in, het aantal deelnemers voor deze bijzondere ‘ISMI on tour’ sessie is beperkt.

Tot 7 mei bij A.Vogel.

 

Ik schrijf me in voor dit event

Deelnemer 1

Deelnemer 2 (Optioneel)