Amsterdam Retail Tour

Amsterdam

11 oktober 2022
13:00 - 19:00

Ga je mee op retailinspiratie tour?

Het huidige retaillandschap (b2s) kent een aantal frontrunners. Deze frontrunners weten continu de verbinding te maken tussen de kracht van hun retailformule en de behoeften van de shopper. Hoe word en blijf je relevant voor de shopper? Hoe doen andere retailers dat en wat kunnen we daarvan leren? 

Het doel van deze retailinspiratie tour is niet alleen om de laatste trends op te pikken, maar juist ook om, op basis van actuele inzichten, een exeptionele shopper experience te ontwikkelen. 

<Meer informatie

Met de aanhoudende groei van online winkelen staan retailers en shopmanagers voor een continue uitdaging om de winkel te innoveren en meer beleving te creëren om online shoppers weer terug te krijgen naar hun winkel. Maar hoe kom je als retailer tot een redelijk onderbouwde keuze in alle opties die je voor de voeten worden geworpen?

In Amsterdam zijn een aantal absolute pareltjes terug te vinden. Bij het bezoeken van een aantal van deze unieke retailocaties is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan direct betrokkenen.  

Ná deze retail tour heb je inzichtelijk wat er speelt op het gebied van retailtechnologie en hoe dit succesvol (do's én dont's) ingezet kan worden om klantervaringen te verbeteren vanuit het ISMI shoppermarketing perspectief.  

Programma

  • 13:00-13:30uur | Opening, ontvangst en koffie
  • 14:00-17:00uur | Amsterdam Retailinspiratie Tour (5 locaties)
  • 17:00-18:00uur | Wrap-up en afsluitende borrel

 

Ik schrijf me in voor dit event

Deelnemer 1

Deelnemer 2 (Optioneel)