Catch the Shopper! | ISMI Shopper Marketing Awards

Geef jouw activatie het podium dat het verdient. Doe mee aan de Shopper Marketing Awards 2023. De wedstrijd staat open voor merkfabrikanten, retailers, suppliers en bureaus.
6 maart 2023

Inspirerende cases, effectieve instore en online communicatie en de reclamefolder, het komt allemaal samen tijdens de uitreiking van de Shopper Marketing Awards 2023. Creatieve en bijzondere shopper activaties die converteren. Deze prestigieuze Awards worden dit jaar uitgereikt tijdens het Catch the Shopper event op 8 juni a.s. 

De Shopper Marketing Awards kennen de volgende categorieën:

1. Shopper Activatie Award

Het gaat om de product/merk introductie of activatie met 360° inzet van middelen waarbij er een duidelijke strategie gekoppeld is aan inzichten, doelstellingen en doelgroep(en). 

2. Joint Category Development Award

Het gaat om de samenwerking tussen handelspartners. In de case moet duidelijk sprake zijn van een categorie strategie vanuit inzichten en categorierol die geleid heeft tot groei en hoe dit in de executie tot stand is gekomen.

3. De Reclamefolder

De reclamefolder is nog steeds een zeer belangrijk middel om shoppergedrag te beïnvloeden, in zowel food als non food branches. Deze prijs legt de nadruk op de effectiviteit.