Shopper Marketing Awards 2021

Vanaf nu kun je inzenden voor de Shopper Marketing Awards 2021. Doe mee en geef het werk van jou en je team het podium dat het verdient. Zo bouwen we met z’n allen verder aan het grootste business-to-shopper platform - vol inspiratie - vol kennis - vol exposure.
11 augustus 2021

ISMI leden mogen 1 inschrijving gratis doen. Elke volgende kost 325 euro (administratiekosten). Inschrijvingen voor de Shopper Marketeer van het Jaar zijn altijd gratis.

Inschrijven kan tot 15 december 2020. 

Jurering

Daarna worden de inschrijvingen in de categorieen Instore Media, Field Marketing en Tech Innovaties voorgelegd aan een landelijke steekproef uit het grote consumentenpanel van bureau Markteffect. Een 7-koppige vakjury buigt zich over de inzendingen voor de Shopper Marketing Case.

Prijsuitreiking

Begin januari 2021 worden de genomineerden in elke categorie bekend gemaakt. Zij presenteren hun inzending tijdens de uitreiking van de Awards op 27 januari ter gelegenheid van een speciale Shopper Marketing Update Live! bijeenkomst.

Exposure

Alle inzendingen krijgen een prominent plekje op de ISMI website. De genomineerden en winnaars krijgen alle publiciteit in vakbladen, sociale media, nieuwsbrieven en de gelegenheid te presenteren tijdens een ISMI bijeenkomst in 2021.

  1. De Prijs voor het beste Instore Medium. Hieronder vallen alle soorten POP/POS materiaal, zoals actiedisplays, schapmateriaal, signing, posters en alle andere vormen van winkelvloerreclame.
  2. De Prijs voor de beste Field Marketing Activatie. Hieronder vallen alle vormen van instore en nearstore sampling en (winkel)demonstraties.
  3. De Prijs voor de beste Tech Innovatie. Hieronder valt iedere vernieuwende technologie om het shoppergedrag te beïnvloeden.
  4. De Prijs voor de beste Shopper Marketing Case. Dit is de prijs voor de beste 360° activatie om het shoppergedrag te beïnvloeden, dus met behulp van alle beschikbare middelen. Let op: inzendingen voor deze categorie kunnen alleen gedaan worden door of uit naam van een (merk)fabrikant of retailorganisatie.