Management Drives

Take the driver’s seat
Succesvol werken begint bij jezelf goed kennen. Weet jij wat je plussen en je minnen zijn? Neem controle over je eigen werkhouding en haal het beste uit samenwerking en leiderschap. Dat lukt als je jezelf beter kent. Want dan weet je wat je drijfveren zijn en werk je met passie. Ook herken je je valkuilen en ben je bewust waar je energie van krijgt en waar het weglekt. Management Drives is een test op basis van wetenschappelijk onderzoek die jou laat zien waar je goed in bent. Je profiel geeft aan waar je behoefte aan hebt, waarom je bepaalde aspecten van je werk leuk vindt en andere niet. En hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap.

Voor wie
Voor ieder die inzicht wil krijgen in persoonlijke drijfveren waardoor je gaat doen waar je goed in bent en al je talenten inzet. Wanneer je meer uit jezelf wilt halen, doelgerichter wilt werken en je persoonlijk leiderschap wilt vergroten.

Wat levert het op
– Je zelfbewustzijn krijgt een enorme boost door inzicht in je drijfveren
– Je weet wat je energie geeft in werksituaties en hoe je deze energie actief kunt inzetten
– Je herkent hoe je onder druk juist je potentie kunt inzetten i.p.v. stress op te bouwen
– Je persoonlijk leiderschap vergroot

Prijs: € 495,- ex btw

1-op-1 gesprek met uitleg van het profiel, een digitale rapportage en het boek: een spannende kijk op Persoonlijk Leiderschap van Management Drives.

Afspraak voor de eerste module waarop men heeft ingeschreven.

Extra modules persoonlijk leiderschap
Met je profiel van Management Drives als basis gaan we dit in 2 x een halve dag nog verder uitdiepen en toepassen op jouw baan en de module(s) die je nog gaat volgen.

Neem ook een vraag mee vanuit jouw werksituatie waar je het meest tegenaan loopt of waar je kansen ziet maar niet weet hoe je die kunt pakken.  Het profiel van Management Drives geeft je handvatten hoe je zaken aan kunt pakken.

Na afloop van de masterclass module(s) die je gevolgd hebt gaan we nog de puntjes op de i zetten om het geleerde in de praktijk van elke dag optimaal toe te kunnen gaan passen.

Prijs: € 495,- ex btw voor 2 modules.
Locatie en datum: in overleg
Docent: Philo Hermans
Philo heeft een rijke ervaring als trainer, coach en communicatiespecialist en is managing partner in het bedrijf Curious You.

Vul onderstaand uw gegevens in (verplicht)
- Naam
- Emailadres
- Welke Masterclass wilt u volgen

Verplicht in te vullen:
captcha