Retail Safari London

15 oktober 2021 - 16 oktober 2021

Technologie op de winkelvloer - London calling

Onze Retail Safari | London is een premium, eclectische, interactieve, geëngageerde en unieke manier om het retail landschap in Londen te ontdekken. Samen met een kleine groep collega’s verkennen we niet alleen de ‘obvious few’ maar ook de absolute ‘gems’ die de stad rijk is.

Vrijdag 15-10-2021

Deel 1: 10:00-11:30uur | Lezing

Lezing door Andy Austin van The Industrious die de waarde van technologie op de winkelvloer benadrukt. In ongeveer anderhalf uur neemt hij ons mee in de ontwikkelingen waar we de afgelopen jaren mee zijn verwend. Verder is Andy heel goed in staat om de worsteling in beeld te brengen die een retailer of merk doormaakt bij de implementatie van technologie op de winkelvloer. 

Deel 2:  11:30-16:30uur | Retail Safari en lunch

Gedurende het middagprogramma nemen de gidsen ons mee langs een tiental 'must sees' in het centrum van London waarbij we op verschillende locaties ook met betrokkenen kunnen overleggen of die een korte uitleg doen over hun specifieke ervaringen.

Lunch vindt plaats tijdens dit programma. 

Deel 3: 18:00-20:00uur | Wrap-up en diner 

Gedurende dit korte avondprogramma doen we op basis van onze ervaringen een korte en interactieve wrap-up en sluiten we af met een diner. Voorafgaande aan het diner is er uiteraard tijd

Zaterdag 16-10-2021

Deel 4: 10:00-16:00uur | Retail Safari

Aan de hand van de Retail|Navigator app lopen de deelnemers hun eigen retail safari in hartje London of net daarbuiten. Op basis van vooraf doorgegeven wensen is deze safari door lokale experts samengesteld.   

Ik schrijf me in voor dit event

Deelnemer 1

Deelnemer 2 (Optioneel)