Beste bezoeker. Welkom op de nieuwe website van het Instore Shopper Marketing Instituut (ISMI). ISMI helpt bedrijven de transitie te maken naar “shopper-centric” denken. Wij helpen onze leden bij het verkrijgen van antwoord op vragen als:

  • Hoe krijg ik inzicht in het gedrag van mijn consumenten als shopper?
  • Hoe kunnen we structureel de samenwerking tussen handel en industrie verbeteren?
  • Hoe verhoog ik het rendement van mijn inspanningen?
  • Hoe kan ik de interne communicatie tussen disciplines aanzienlijk verbeteren?

Het ISMI werkt voor organisaties uit alle geledingen in de kolom. Dat betekent dat zowel merken als retailers, maar ook pop-supplier en bureaus lid zijn van het ISM Instituut.

Op onze vernieuwde website bieden we als vanouds actueel nieuws. We volgen de laatste ontwikkelingen rondom het vakgebied shoppermarketing. We geven meningen weer. U vindt er een overzicht van onze shopper marketing-diensten zoals advies, marktonderzoek, opleidingen, evenementen. Maar bovenal: we voorzien hier organisaties van de broodnodige kennis en inzichten over ons vakgebied.